Eggs Design i Bakke Design- og Innovasjonshus.

Hva gjør en gjeng på 20 kreative mennesker når de holder på å vokse ut av kontorene sine og trenger et nytt sted å være? De finner seg selvsagt et gammelt kirkebygg. For hva er vel bedre for innovasjonslysten enn å ha kontorer med 15 meter takhøyde, glassmaleri og klokketårn?

Vi i EGGS Design har nå holdt til på Bakke i et og et halvt år, har bikket 30 personer, og trives bare bedre og bedre. Vi holder til midt i smørøyet på Bakklandet, har god plass til å vokse mer, kjøkken med egen kokk og morsomme kontornaboer.

Lokalene er nyoppussede, moderne og praktiske, men respekten for det gamle og vakre er beholdt. Opplevelsen kundene får når de kommer inn døra er unik – man merker at her er det plass til å tenke litt større. Dessuten er lokalene usedvanlig godt egnet for festlige lag, både sammen med huseier Peel Innovation, de andre som holder til her og andre gjester. Vi vil gjerne ha enda flere husvenner!

Helle Moen 
Regional Director, Eggs Design – Trondheim

Line Ringvold

Line Ringvold