Hvem er Vital Learning?
Vital Learning består av tre samarbeidende bedrifter i Norden som leverer undervisning, coaching og foredrag til næringslivet. Vi har en felles visjon:

Vi vil hjelpe mennesker i Norden med å leve sitt beste liv ved å lære dem ferdigheter som vi vet kan forandre liv.

Vår historie
Vital Learning har vært en ettertraktet kursleverandør i Norge siden 2012 innen metodikken Getting Things Done, og det hele startet i 2006, da Morten Røvik begynte å lære seg Getting Things Done® ved å høre på lydboken. Han forstod raskt at metodikken var svært nyttig både for ham og andre kunnskapsarbeidere. Snart fødtes drømmen om å bidra til at metodikken ble en del av tankesettet i norske bedrifter og organisasjoner.

I desember 2012 reiste Morten til Los Angeles for å bli sertifisert som GTD® Master Trainer. Samtidig sikret han seg franchiserettighetene for kurs i Norge, og i 2013 også for resten av Norden. Raskt satte Morten i gang med å sertifisere instruktører i GTD-metodikken i de nordiske landene, samtidig som kursmateriellet ble oversatt fra engelsk. Sammen med instruktørene i Danmark og Finland etablerte Morten lokale firma i disse landene i 2017, og i 2021 etablerte vi også et selskap i Sverige.

I 2022 inngikk selskapet en avtale med Crucial Learning som ga tilgang og rettigheter til å levere fire nye prisbelønte kurs innen personlig produktivitet, kommunikasjon og ledelse, i tillegg til flaggskipet vårt, Getting Things Done. Denne utvidelsen har gitt selskapet en unik mulighet til videre vekst i tråd med selskapets visjon.

Link til hjemmesiden for mer info? https://vitallearning.no

 

Espen Agøy Hegge, daglig leder i Vital Learning 

Line Ringvold

Line Ringvold