Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

GNIST arkitekter as er et arkitektkontor som holder til i Bodø, Trondheim og Oslo, med hovedbase i Bodø. Vi tilbyr rådgivning innen arkitektur, arealplanlegging, brannteknikk og søknadsarbeid tilknyttet byggesaker. Sammen er vi tolv kollegaer med bred erfaring fra ulike typer oppdrag og ansvarsområder for private og offentlige oppdragsgivere. Vi ønsker å være med å sette preg på tiden vi lever i og setter pris på fagets ulike aspekter – helt fra analyser og mulighetsstudier til bygningsdetaljer.

Et av våre hovedmål er å være i konstant utvikling gjennom nye og spennende type prosjekter. GNIST ønsker å utvikle prosjektet sammen med oppdragsgiver for å avklare miljøambisjoner og innovasjon i prosjektet. Vi søker å finne nye utfordringer i våre prosjekter som kan gi oss kompetanse for videre utvikling. GNIST arkitekter er sertifisert Miljøfyrtårn og har gjennomført kurs hos BREEAM-NOR for alle våre prosjekterende.

Å få være en del av et kreativt, teknologisk og innovativt fagmiljø anså vi som en spennende mulighet da vi valgte å flytte inn i de trivelige lokalene hos Bakke Design- og Innovasjonshus. Å omgås mennesker med ulik faglig bakgrunn er en styrke for det kreative og innovative faget vi jobber med. 

Kontakt:          
Bodø:
Lorents Urgård, daglig leder
post@gnistark.no
+47 456 16 900

Trondheim:
Marielle
Sivertsen Hansen, 
marhan@gnistark.no
+47 993 10 172

Hjemmeside:  http://gnistark.no/ 

Line Ringvold

Line Ringvold