Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

LIGL advokater AS holder til i Oslo, Hønefoss, Stavanger og er nå i tillegg også etablert i Trondheim. Trondheimsavdelingen av LIGL advokater AS finner du hos Bakke Design- og Innovasjonshus, på Bakklandet i Trondheim.
LIGL advokater er svært fornøyd med å ha kommet til Bakke Design- og Innovasjonhus, og vi gleder oss til å bli kjent med de andre som holder til på huset og vi ser frem til å få til samhandling mellom de ulike selskapene.
LIGL advokater har den juridiske spisskompetansen og forretningsforståelsen du kan forvente av et moderne forretningsadvokatfirma. Solid bransjeerfaring sikrer at vi bidrar til effektive prosesser preget av høy kvalitet. Vi brukes også som juridiske rådgivere og kommersielle sparringpartnere i den løpende driften til våre klienter.

Line Ringvold

Line Ringvold