Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Arnstein er utdannet Foretaksøkonom fra TØH

Han har jobbet 10 år i Forretningsbanken / Fokus Bank og har de siste 25 årene vært Banksjef i SpareBank1 SMN. Arnstein Jobbet i 7 år i bankens Corporate Finance avdeling og har derfra med seg erfaring som rådgiver overfor eiere av virksomheter, og han er autorisert fondsmegler. Han har deltatt i flere transaksjoner med salg av virksomheter og funding av Egenkapital til virksomheter. Arnstein Hellem har et betydelig nettverk i hele Midt Norge.

Arnstein er også cofounder av Folkeinvest AS.

Hellem AS er en del av Praktica AS, www.praktica.no, som er 4 erfarne rådgivere som har gjort det før.
Vi arbeider tett med våre oppdragsgivere etter prinsippene : alltid skreddersøm, alltid tilgjengelig og alltid gjennom dialog og samspill.

Line Ringvold

Line Ringvold